Khamis, Januari 19, 2012

finally , RESIGN :')

assalamualaikum :) , today aku nak share something , dah lama tak post something dekat blog ni :') today , aku nak pergi rawang and nak pergi menyerahkan surat perletakan jawatan aku . kenapa aku letak jawatan ? sebab tak ada transport nak balik . balik malam siapa nak jemput aku ? abah kerja dekat KLANG , kalau balik lambat siapa nak jemput aku ? so dah faham kan ? okey , selasa ritu hari last aku kerja , perh sedih kott . ada budak cina bagi card dekat aku :') banyak gila tandatangan . okey , aku attached kan .
banyakkan :')

lepas tu ada sepatah berkata-kata drpd dia :')



ada orang conteng ! :'(
 
I LOVE THIS BLOG