Jumaat, Disember 30, 2011

pabila sekolah seakan-akan memanggil :')

sekolah ! sumpah aku rindu gila dekat kau ! SMKSERIGARING !!!! aku sayang kau sangat-sangat !!!!! banyak kenangan tercipta antara kau dan aku ! kenangan bersama kawan-kawan tercinta , namun terdapat juga kisah duka dalam kenangan itu ! namun yang berlalu takkan berulang :') thank pada cikgu yang sabar melayan kerenah saya yang banyak songeh and nakal ni :) saya sayang cikgu sangat-sangat :) heeee habis SPM sekarang ni , pejam celik aku ex-SEGAR macam tak percaya , dulu masa nak naik form 1 punyalah takudd sebab aku kecikk takut senior buli junior :) tapi aku kan hebat sapa nak buli aku HAHAHA :) TERlalu rindu dengan kenangan di SEGAR sampai 1 malam tu senyum sorang-sorang :p HAHAHAAH . Hidup perlu diteruskan dan aku hampir sampai ke destinasi aku . YA ALLAH permudahkanlah urusanku . hanya kau yang MAHA MENGETAHUI .









sayang korang sangat-sangat !!!
 
I LOVE THIS BLOG