Sabtu, Disember 31, 2011

aku dan kehidupanku

hai and assalammualaikum  hari ini hari sabtu bersamaan 6 safar 1433 . 31/12/2011 :) selamat tahun baru pada yang menyambutnya :) aku tak sambut , sebab dosa . genaplah 25 hari aku merdeka dari SPM dan tiada lagi persekolahan untuk aku lagi ! perh rindu dekat sekolah :') esok dah masuk TAHUN DEPAN , so hati-hati pada orang yang masuk toilet pada pukul 23.59 OKEY ? sejak merdeka spm ni , aku duduk rumah and tak kerja langsung , membe aku semua dah kerja tapi aku ? duduk rumah besarkan badan ! sampai nenek aku pun tegur yang aku dah gemokkkkkk ... TIDAKKKKKKKKKKK !! hahahah takpe , ade orang tak bagi aku kurus :p dan sejak MERDEKA ni aku asyk menghadap laptop 24-7 jee , apalah nak jadi dengan aku ni , bangun pun lambat . HEEEE :') takpe 4/1 ni aku start kerja jangan risau :) aku nak cari pengalaman je bukan berkira pun duit , sebab aku tahu kalau takde pengalaman kita mudah kena tipu . best jugak duduk rumah , kulit pun putih :) sebab tak kena cahaya matahari . heeeee . tak lama lagi genap 4 tahun . 7/1/2008 dats my special date :)
 
I LOVE THIS BLOG